Info

Philip Morris România recunoscută drept Angajator de Top, pentru al zecelea an consecutiv

Advertorial

Philip Morris România recunoscută drept Angajator de...

Autor: Publicitate

29.01.2024, 14:30 194

Philip Morris International a primit, la rândul său, certificarea de

Global Top Employer de la Top Employers Institute

Philip Morris România a primit certificarea Angajator de Top pentru al zecelea an consecutiv. Distincţia  vine ca o recunoaştere a unui deceniu de excelenţă  în practicile de resurse umane. Această recunoaştere poziţionează PMI  în clasamentul celor mai  doriţi angajatori, concentraţi pe îndeplinirea nevoilor unei forţe de muncă diverse, la nivel global.


Certificarea  Angajator de Top este rezultatul unei evaluări independente realizate de Top Employers Institute, care recunoaşte şi Philip Morris International drept Global Top Employer pentru al optulea an consecutiv. Filialele PMI din alte 31 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia/Pacific au fost de asemenea recunoscute ca angajatori de top.

Când lucrezi cu oameni, nu te poţi rezuma doar la obiective generale – oamenii sunt emoţii, sunt nevoi, sunt energie şi toate aceste lucruri nu pot fi ignorate. Această certificare nu doar că ne onorează, ea subliniază din nou că angajatorii de top sunt acele companii care îşi tratează cu respect colegii, le recunosc meritele, calităţile şi implicarea. PMI a anunţat o investiţie suplimentară de peste 130 de milioane de dolari în 2024, iar această investiţie oferă o perspectivă pozitivă nu doar asupra dezvoltării fabricii noastre din Otopeni, ci şi asupra atragerii de noi talente în organizaţia noastră. Pasiunea angajaţilor, dedicarea şi talentul lor permit şi accelerează tranziţia companiei noastre către o Românie fără fum.” – a declarat Luminiţa Florea, Director People & Culture.

Programul Top Employers Institute certifică organizaţiile pe baza participării şi a rezultatelor sondajului HR Best Practice Survey („Cele mai bune practici în domeniul resurselor umane”). Acest sondaj acoperă şase domenii de resurse umane care cuprind 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Atragerea de talente, Învăţarea, Diversitatea şi Incluziunea, Bunăstarea şi multe altele.

David Plink, directorul general al Top Employers Institute, a declarat: „Vremurile excepţionale scot la iveală ce este mai bun în oameni şi organizaţii. Am observat acest lucru în cadrul programului nostru de certificare a angajatorilor de top din acest an: o performanţă excepţională din partea angajatorilor de top certificaţi în 2024. În această comunitate de organizaţii remarcabile, Philip Morris Internaţional şi-a dovedit angajamentul faţă de angajaţi la nivel global. Această consecvenţă a practicilor de resurse umane la nivel global caracterizează un grup exclusiv de companii care au obţinut o certificare globală prin programul Angajatori de Top. Suntem mândri să anunţăm şi să sărbătorim aceste companii şi realizările lor în 2024.”

Philip Morris International, companie cu peste 79.000 de angajaţi în întrega lume, este  una dintre cele 15 organizaţii internaţionale care au primit anul acesta distincţia Global Top Employer.
Este o realizare extraordinară să fim recunoscuţi, pentru al optulea an consecutiv, prin certificarea globală Angajator de Top, iar echipa noastră este extrem de mândră”, a declarat Fred Patitucci, Chief People & Culture Officer. „PMI nu mai este o companie care trece printr-o transformare –  pentru că deja ne-am transformat. Dar călătoria noastră nu s-a încheiat, continuăm să ducem PMI la nivelul următor în misiunea noastră spre un viitor fără fum. Transformarea în realitate a viziunii noastre ambiţioase este posibilă doar prin angajamentul şi dedicarea angajaţilor noştri şi vreau să mulţumesc tuturor celor implicaţi; acesta a fost şi continuă să fie un efort de echipă!

Despre Top Employers Institute

Top Employers Institute este o autoritate globală în recunoaşterea excelenţei în practicile de resurse umane. Organizaţia contribuie la accelerarea acestor practici pentru a îmbogăţi mediul de lucru. Prin programul de certificare al Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate şi recunoscute ca angajator preferat. Înfiinţat acum peste 30 de ani, Top Employers Institute a certificat peste 2.200 de organizaţii din 122 de ţări/regiuni. Aceşti angajatori de top certificaţi au un impact pozitiv asupra vieţii a peste 9 milioane de angajaţi la nivel global.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi: Top Employers Institute

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum  

Philip Morris International (PMI) este o companie internaţională de top din industria tutunului care şi-a propus să construiască un viitor fără fum şi să îşi extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conţin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în ţigări şi produse fără fum. Din 2008, PMI a investit peste 10.5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta ştiinţific şi comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea ţigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacităţi de evaluare ştiinţifică de nivel mondial, în special în domeniile toxicologiei sistemelor preclinice, cercetării clinice şi comportamentale, cât şi studii ulterioare introducerii pe piaţă. În noiembrie 2022, PMI a achiziţionat Swedish Match – lider în comercializarea produselor cu nicotină pentru uz oral – şi se află astfel în fruntea companiilor care luptă pentru un viitor fără fum prin mărcile sale IQOS şi ZYN. Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA a autorizat comercializarea unei versiuni a dispozitivului IQOS dezvoltat de PMI, Platforma 1, şi a consumabilelor aferente, precum şi produsului de tip snus al companiei Swedish Match, ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP). În 30 iunie 2023, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 82 de pieţe iar PMI estimează că aproximativ 19,7 milioane de adulţi din întreaga lume, au trecut deja la IQOS şi au renunţat la fumat. Produsele fără fum au reprezentat aproximativ 36,2% din veniturile nete totale ale PMI pentru cel de-al treilea trimestru din 2023. Cu o bază solidă şi o expertiză semnificativă în ştiinţele vieţii, în februarie 2021, PMI şi-a anunţat în februarie 2021 ambiţia de a se extinde în domeniile wellness şi de îngrijire a sănătăţii şi, prin filiala sa Vectura Fertin Pharma, îşi propune să îmbunătăţească calitatea vieţii prin furnizarea de experienţe de sănătate integrate.    

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita www.pmi.com şi www.pmiscience.com.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO