Info

PPG România a instalat 900 de panouri solare pe acoperişul fabricii, pentru reducerea emisiilor de CO2

Advertorial

PPG România a instalat 900 de panouri solare pe...

Autor: Publicitate

03.11.2023, 12:50 1097

Din dorinţa de a avea un impact pozitiv asupra climei şi pentru a reduce emisiile de CO2, producătorul de vopsea PPG România a instalat în 2023 un număr de 900 de panouri solare de ultimă generaţie pe acoperişul fabricii sale. Acestea se întind pe o suprafaţă de 4000m2, suprafaţă similară cu cea a 3 bazine olimpice.

În prezent, 35% din consumul anual mediu de energie electrică al fabricii, consum comparabil cu cel a 200 de gospodării, este produs de panourile solare.

Prin intermediul acestui proiect, PPG România şi-a atins una dintre cele mai importante ambiţii ale sale, şi anume reducerea emisiilor de CO2 cu 220 tone/an, echivalentul emisiilor a 90 de automobile aflate în trafic.

Producătorul de vopsea PPG România continuă implementarea celor mai noi tehnologii de pe piaţă şi rămâne responsabil în privinţa impactului asupra mediului, conştient fiind de faptul că dacă “Protejezi natura acum, îţi mulţumeşti mai târziu”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO