Info

The Coop Network desfăşoară deja a doua rundă de proiecte investiţionale prin Coop Wallet

ADVERTORIAL

Autor: Publicitate

01.11.2023, 14:51 88

The Coop Network, prima cooperativă cu membership digital din România, deschide a doua rundă de investiţii destinate atât investitorilor experimentaţi, dar şi la început de drum, prin aplicaţia dezvoltată intern Coop Wallet. Proiectele deschise sunt în zona de robotică, aparţinând IQ Robotech. 

Ce este Coop Wallet

Coop Wallet este, aşa cum o prezintă fondatorii săi, aplicaţia investiţiilor tale de viitor cu randament fix. Accesul către aceste investiţii cu randament fix se face prin achiziţia unui card digital de membru, care îţi permite ulterior să investeşti în proiecte unice ale companiilor locale, sustenabile şi vandabile din cooperativa The Coop Network. Coop Wallet reprezintă, dincolo de dimensiunea investiţională, o comunitate de investitori, antreprenori şi oameni cu aceeaşi viziune, care vor să îşi diversifice veniturile şi portofoliile într-un mod cât mai sigur şi simplu. 

Cooperativa The Coop Network a fost gândită sub forma unei comunităţi de business, în care membrii îşi pot aduce contribuţiile pentru evoluţia colectivă şi pentru dezvoltarea de proiecte smart şi sustenabile, care răspund unor nevoi reale şi de actualitate ale societăţii moderne, de la robotică până la agricultură şi educaţie. 

Ce spun fondatorii

Prima rundă de investiţii a fost un real succes, iar proiectele s-au acoperit rapid, intrând în implementare la data stabilită. În foarte puţin timp, investitorii din primul proiect vor beneficia de randamentul obţinut şi vor avea şansa să îşi retragă veniturile obţinute sau să le reinvestească în alte proiecte. Cea de-a două rundă se dovedeşte a fi la fel de eficientă, primele două proiecte au fost acoperite încă din prima săptămână de la lansarea lor. În continuare, investiţiile sunt deschise pentru ultimul proiect din această rundă, cu termen limită la 3 noiembrie 2023, ora 19:00.

„Facilităm accesul la proiecte unice atât investitorilor care vor să îşi diversifice portofoliul, cât şi celor care abia îşi încep călătoria de creştere a veniturilor. Avem proiecte cu randament fix şi rapid, de la 3 luni până la 1 an, cu o rată între 5.5% şi 10.5%. Coop Wallet este cu adevărat un produs destul de atipic pentru piaţa locală, însă e bine gândit, astfel că avem încredere în creşterea lui organică şi sigură. Membrii înscrişi în cooperativă cresc cu o viteză la care nu ne-am aşteptat, însă ne bucurăm de curiozitatea şi intenţiile de dezvoltare ale investitorilor români,” după cum afirmă Arthur Fleischer, cofondator şi COO. 

Ce este diferit

Tehnologia, de asemenea, este o parte integrantă din Coop Wallet, pentru că aplicaţia foloseşte blockchain tech ca pe o bază de date descentralizată, în care se înregistrează acţiunile membrilor, într-un mod securizat, transparent şi ireversibil.

„Vorbim aici despre o inovaţie în adevăratul sens al cuvântului, pentru că am legat în mod direct cardurile digitale (NFTs) de apartenenţa legală ca membru la o cooperativă tradiţională”, completează Florin Timbuc, Chief Technology Officer (CTO).

Siguranţa investiţiilor este unul dintre atuurile Coop Wallet, pentru că proiectele sunt deja contractate de clienţi din portofoliul IQ Robotech, diviza de robotica a cooperativei. Proiectele au termene de plată calculate pentru ca investitorii să primească banii cu dobândă după 3-6-12 luni, în funcţie de proiect, iar marja de profit obţinută permite cooperativei acest sistem în care oferă dobânzi fixe membrilor. La acest lucru se adaugă şi statutul si legea cooperativei, care guvernează The Coop Network şi, implicit, contractele dintre membru şi cooperativă.

Planuri de viitor

Mai mult decât atât, echipa The Coop Network va lansa o nouă funcţionalitate în cadrul aplicaţiei Coop Wallet, prin care va permite investiţiile B2B direct prin aplicaţie. Acest fapt va contribui la extinderea ecosistemului de business local pe care echipa îl construieşte sub forma tradiţionalei cooperative perfecţionate cu ajutorul tehnologiei actuale. 

Poţi rămâne la curent cu activitatea The Coop Network pe paginile de Facebook şi Instagram, cât şi pe website: https://coopwallet.finance/ro

Aplicaţia poate fi descărcată atât pe Android, cât şi pe iOS.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO