Info

Tratamentul modern al anevrismului de aortă

ADVERTORIAL

Autor: Publicitate

04.03.2024, 08:00 215

“Tratamentul modern al anevrismului de aortă se face printr-o procedură minim invazivă, de cardiologie intervenţională, în cadrul căreia se implantează o proteză vasculară prin abord percutanat. Procedura, numită prescurtat EVAR sau TEVAR, se realizează în mediu steril, într-o sală dotată cu un angiograf performant ce permite montarea endoprotezei, sub anestezie generală.

La SANADOR, procedurile structurale sunt realizate de medici cu foarte multă experienţă. Spitalul Clinic SANADOR este singurul din România dotat cu două angiografe performante de ultimă generaţie Philips Azurion 7. Pentru siguranţa deplină a pacienţilor, procedurile se desfăşoară în atmosfera sterilă asigurată de sistemul modern de ventilaţie cu presiune pozitivă, care oferă avantaje multiple precum aspiraţia ionilor generaţi în timpul procedurilor şi reducerea expunerii la radiaţii a medicului şi a pacientului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO