Media & Advertising

Agenţia de marketing şi comunicare Mullen, parte a Lowe Group, a recrutat-o pe Anca Iuhas în funcţia de Head of Strategy, poziţie pe care a ocupat-o anterior la agenţia Ogilvy

Agenţia de marketing şi comunicare Mullen, parte a Lowe...

Autor: Roxana Rosu

16.03.2023, 11:38 128

Agenţia de marketing şi comunicare Mullen, parte a Lowe Group, a recrutat-o pe Anca Iuhas în funcţia de Head of Strategy, poziţie pe care a ocupat-o anterior şi la agenţia Ogilvy.

Anca Iuhas are o experienţă de 20 de ani în publicitate, în companii precum Ogilvy, Propaganda, Graffiti BBDO.  

În noul rol, ea va fi responsabilă de dezvoltarea şi execuţia iniţiativelor strategice, dezvoltarea soluţiilor creative multi-channel, bazate pe analiza datelor şi insights, şi a soluţiilor şi activărilor din întreg spectrul marketingului experiential.

„Sunt bucuroasă că m-am alăturat Mullen, unde am găsit o echipă cu care împărtăşesc valori şi un stil de lucru comun, cu responsabilitate şi exigenţă în tot ceea ce facem, dar şi cu fun. Sunt pregătită să creştem nivelul de eficienţă a proiectelor, să întărim legăturile dintre brandurile pe care lucrăm şi oamenii pentru care sunt construite. Dar nu oricum, ci prin proiecte cu impact pozitiv în societate, cu respect faţă de oameni şi relevante”, a spus Anca Iuhas, Head of Strategy, Mullen România. 

De-a lungul timpului, ea a contribuit la adaptarea pe piaţa locală a unor branduri globale, dar şi la construirea unor branduri locale. Printre acestea se numără: Farmec, Beiersdorf (Nivea, Eucerin), BRD SG, Bancpost, Omniasig, Macromex (Corso, La Strada), Napolact, Rompetrol, Petrom, UPC, Biofarm, Bayer, Amigo, Ag Radio Holding (Kiss FM, Rock FM, Magic FM), Cosmopolitan, Arctic & Beko, Mondelez (Milka, Oreo, Tuc).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO