Media & Advertising

Clever++, dezvoltatorul platformelor de ecommerce Magento şi Shopware, încheie un parteneriat cu agenţia de digital marketing Gun Media pentru a oferi soluţii de vânzare online pentru firmele medii şi mari

Clever++, dezvoltatorul platformelor de ecommerce Magento...

Autor: Roxana Rosu

09.05.2022, 12:00 453

 

 

Comerţul online a înregistrat în ultimii 2 ani creştere extraordinară la nivel mondial, iar în România vânzările de acest tip au urcat cu 10% în 2021, la 6.2 miliarde de euro, contextul dinamic creând oportunităţi, dar şi provocări pentru proprietarii de magazine online, care oscilează între dezvoltarea de la zero a unei platforme sau personalizarea uneia existente.

„Piaţa de eCommerce este diversificată, dar dacă ne bazăm analiza pe gradul de dezvoltare al comercianţilor, putem spune că cele mai importante platforme de comerţ electronic au rămas Magento (rebranded Adobe Commerce), Shopware şi Shopify. Primele două sunt preferate de companiile de comerţ online medii şi mari, având extensii complexe care răspund celor mai stringente cerinţe ale unui comerţ online modern. Shopify este preferata startup-urilor şi a retailerilor mici, oferind soluţii moderne la preţuri destul de accesibile”, a declarat Tibi Barkoczi, co-fondator şi CEO Clever++.

Conform Magento IT Solutions, mai mult de 250.000 de site-uri din întreaga lume folosesc această platformă, ajungând la peste 12% din totalul de site-uri la nivel mondial.

”Modelele de inteligenţă artificială şi de învăţare automată vor continua să se extindă şi să se bazeze pe seturi şi mai mari de date pentru a lua decizii din ce în ce mai precise. Magento şi Adobe Commerce a lansat deja o nouă versiune a produsului lor, în care multe dintre funcţiile de căutare şi filtrare sunt bazate pe inteligenţa artificială”, a declarat Robert Trandafir, co-fondator Gun Media.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO