Media & Advertising

Concurenţii de la "MasterChef" vor găti la cantina săracilor, în ediţia de marţi a emisiunii

Autor: Mediafax

30.04.2012, 15:00 97

Concurenţii de la "MasterChef" vor găti pentru 400 de persoane la cantina săracilor, în ediţia de marţi a emisiunii, difuzată de la ora 20.30, informează Pro TV.

Marţi, o nouă probă în deplasare le este rezervată concurenţilor rămaşi în cursa pentru titlul de "MasterChef". După ce au simţit pe pielea lor cum este să găteşti pentru un număr mare de persoane la nunta lui Edi şi a Silviei Stancu, concurenţii primesc în ediţia de marţi, difuzată la Pro TV de la 20.30, sarcina de a găti pentru nu mai puţin de 400 de persoane, la cantina săracilor.

Un bucătar adevărat tratează mâncarea cu acelaşi respect, indiferent că găteşte acasă, pentru VIP-uri sau pentru oameni simpli, astfel că această probă va aduce cu sine multă presiune şi stres.

Concurenţii se vor împărţi din nou în două echipe, una roşie şi una albastră, iar Sidia Sissoko, cel care săptămâna trecută a câştigat un avantaj, îşi va putea alege coechipierii. Mai mult, liderii vor fi responsabili de preparatele pe care fiecare echipă le va avea de pregătit, deoarece ei vor fi cei care vor trage la sorţi meniul echipei lor.

Odată intraţi în bucătărie, concurenţii trebuie să dea dovadă că au învăţat lecţia ultimei probe în deplasare, cea de la nuntă, şi că acum ştiu să se organizeze mai bine când este vorba de împărţirea sarcinilor, că ştiu să îşi asculte şefii de echipă, că presiunea timpului este un aspect cu care pot lucra şi că preparatele pe care le au de gătit trebuie să iasă ca la carte.

Mai mult decât atât, faptul că vor avea de gătit pentru persoane defavorizate, cărora le pot oferi o bucurie prin munca depusă de ei in bucătărie, îi va motiva şi mai mult. "E fabulos, e mai mult o satisfacţie sufletească pentru mine şi sunt sigură că şi pentru colegii mei", spune Liliana, în vreme ce Mimi mărturiseşte: "Îmi doresc să-i ajut din tot sufletul, cred că o să fie o experienţă unică".

Cu toate acestea, din bucătăria cantinei nu vor lipsi părerile în contradictoriu, mai ales că gastronomia naşte mari pasiuni: concurenţii nu vor putea evita certurile, opiniile divergente, însă va trebui să demonstreze că ştiu să lucreze în echipa. La finalul probei, ambele echipe vor primi voturi din partea oamenilor veniţi la cantina şi se va alege astfel echipa câştigătoare, urmând ca învinşii să intre sub clocotul probei sub presiune.

Ce preparate vor avea cele două echipe de gătit, ce reacţii spectaculoase se vor naşte în bucătărie, ce piedici vor avea de trecut concurenţii, ce comentarii vor împărţi în stânga şi-n dreapta juraţii, dar mai ales cine câştigă şi cine pierde, telespecttaorii Pro TV vor afla în ediţia "MasterChef" de marţi, de la 20.30, la Pro TV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO