Media & Advertising

“Dumnezeu dă unui popor conducătorii pe care îi merită” – Preasfinţitul Justinian, duminică, la “România, te iubesc!”

“Dumnezeu dă unui popor conducătorii pe care îi...

Autor: Pro TV

19.12.2012, 16:13 1399

Duminica, 23 decembrie, de la ora 18:00, in ultima editie din acest sezon al emisiunii Romania, te iubesc!, Alex Dima prezinta un interviu emotionant cu Preasfintitul Justinian, arhiepiscopul Maramuresului si Sătmarului. Telespectatorii ProTv l-au cunoscut chiar de Pasti, in cadrul aceleiasi emisiuni, cand i-a fost prezentata intreaga viata.

 

„Vine Craciunul si, dincolo de alergatura prin hipremarketuri dupa Mos Craciuni de ciocolata si oferte la diverse nimicuri, ar trebui sa ne linistim putin, sa intelegem ca aceasta sarbatoare reprezinta un inceput, o nastere, sa ne impacam cu noi si cu cei de langa noi”, ne sfatuieste corespondentul Stirilor ProTv Alex Dima. „Sa tinem macar cateva zile post, poate reusim sa ne si spovedim, sa ascultam si sa primim colidatori. Sa nu-l incurcam si confundam pe Iisus Hristos cu Mos Craciun. Tocmai de aceea ne-am dus acum la Inaltul Justinian. Sa dam in aceste zile sufletului si mintii ce li se cuvine, sa primim niste raspunsuri si sa furam din energia pe care o raspandeste acest om”, a mai marturisit Alex.

 

La 92 de ani si peste 70 de calugarie, Inaltul Justinian al Maramuresului este un clarvazator si un om de o rara intelepciune. Cu o deschidere si o sinceritate dezarmanta, cuvintele parintelui rasuna profetic: “Dumnezeu da unui popor conducatorii pe care ii merita”, fiind de parere ca pe romani Dumnezeu nu-i pedepseste, ci ii lasa sa-si faca de cap.

 

“Suntem la inceputul mileniului trei. Fie ne asteapta binele sau ne asteapta catastrofa, daca ne pierdem de Dumnezeu. Nu e o amenintare. E o realiate. Vor veni peste Pamant lucuri pe care nici noi nu le putem inchipui daca nu ne ridicam in picioare”, spune preasfantul. Un om ca o icoana vor avea ocazia sa urmareasca telespectatorii duminica, 23 decembrie, de la ora 18:00, numai la “Romania, te iubesc!”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO