Media & Advertising

Editura ACT şi Politon a înregistrat vânzări de peste 2,5 milioane lei în primul semestru din 2021, în creştere cu 10%. Fondator: Am observat o creştere importantă a interesului românilor pentru cărţile de dezvoltare personală

Editura ACT şi Politon a înregistrat vânzări de peste...

Autor: Roxana Rosu

14.10.2021, 15:27 105

Editura ACT şi Politon a înregistrat vânzări de peste 2,5 milioane lei în primul semestru din 2021, în creştere cu 10%, după ce a scos pe piaţă 27 de titluri noi, din care 18 şi în format audiobook.

Estimările pentru întregul an indică vânzări cu 15% mai mari decât în 2020, când editura a avut o cifră de afaceri de 4,73 milioane lei, în creştere cu 63%, faţă de anul precedent.

„În prima parte din 2021, am observat o creştere importantă a interesului românilor pentru cărţile de dezvoltare personală. Faţă de primele nouă luni ale anului trecut, numărul de cărţi vândute, la nivelul portofoliului nostru, a crescut cu 10%. Pentru ACT şi Politon a fost un semestru satisfăcător, care vine după un an în care am avut o creştere semnificativă a cifrei de afaceri. Această majorare a venit atât pe fondul apetitului mai mare al românilor pentru lectură, în perioada pandemiei, cât şi al creşterii preocupării pentru zona de non-ficţiune. Românii vor să afle cât mai multe lucruri din domenii ca psihologia, spiritualitatea, transformarea personală, managementul stresului, wellbeing, leadership. Pe plan global, aceste domenii domină piaţa de carte de mult, dar în România abia am prins gustul de câţiva ani”, a punctat Adrian Hoţoiu, fondator şi director general al Editurii ACT şi Politon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO