Media & Advertising

Eurovision 2011 - Hotel FM: Am evoluat bine şi chiar nu ne-am aşteptat la acest rezultat

no title

Autor: Mediafax

15.05.2011, 12:18 578

Finala Eurovision 2011 s-a încheiat sâmbătă seara, cu truparomânească Hotel FM pe locul 17, reprezentanţii Românieimărturisind că au crezut în piesalor, au evoluat bine, au fostpregătiţi şi chiar nu se aşteptau la acest rezultat, scrieMediafax.

Eurovision 2011 a fost câştigat de trupa Ell &Nikki, din Azerbaidjan, cu melodia "Running Scared".

" Nu ne aşteptam câtuşi de puţin. Am crezut în piesa noastră, amevoluat bine, am fost pregătiţi, chiar nu ne-am aşteptat la acestrezultat ", au declarat băieţii de la Hotel FM.

Finala Eurovision 2011 s-a desfăşurat sâmbătă seara laDüsseldorf Arena, Germania. " Finala a fost aşa cum a văzut toatălumea - un spectacol grandios la care noi am participat fără să nise poată reproşa ceva ", au afirmat membrii trupei Hotel FM.

Totodată, membrii trupei Hotel FM au spus că sebucură pentru rezultatul obţinut de trupa Zdob şi Zdub(reprezentanţii Republicii Moldova), care a participat în finalaEurovision de anul acesta cu melodia "So Lucky", clasându-se pelocul al 12-lea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO