Media & Advertising

”MasterChef” începe pe 20 martie la Pro Tv într-un platou de 2000 metri pătraţi

”MasterChef” începe pe 20 martie la Pro Tv într-un platou de 2000 metri pătraţi
18.03.2012, 13:02 156

Pe 20 martie, show-ul "MasterChef" debuteaza la Pro Tv intr-un platou de 200 de metri pătraţi. În prima etapa a competitiei, 150 de concurenti alesi dintre miile care s-au prezentat la preselectiile din Bucuresti vor avea sansa de a se intalni fata in fata cu juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu. Astfel, platoul in care concurentii se vor prezenta in fata juriului cu un preparat de exceptie, pe care ei mizeaza pentru a primi sortul "MasterChef" si a trece in etapa urmatoare, este practic un platou de televiziune in care s-a construit o hala industriala. Aceasta masoara nu mai putin de 2000 de metri patrati, in care au fost folositi 1000 de metri patrati de parchet, iar decorul are 12 metri inaltime. Si poarta imensa prin care vor trece pretendentii la sortul "MasterChef" pentru a ajunge in fata juriului are 8 metri inaltime si cantareste aproximativ 1 tona. La constructia decoruluiau lucrat 43 de decoratori timp de 2 luni de zile, potrivit unui comunicat al televiziunii.

Concurentii au avut la dispozitie o paleta variata de ingrediente, 60 de feluri de condimente, plante aromatice si arome, 1500 de oua, 4 tone de produse vegetale proaspete, 70 de soiuri de fructe si legume de pe 4 continente, carne de la 45 de specii de pesti si vietuitoare marine si 500 de cutite de bucatarie si sisteme de curatare si taiere.

Fericitii bucatari amatori care vor reusi sa ajunga in bucataria "MasterChef" isi vor etala talentul culinar intr-un alt decor de unde, la final, va iesi primul "MasterChef" din Romaniei si castigatorul marelui premiu de 50.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO