Media & Advertising

Pro TV, lider de audienţă miercuri seară, cu "Serviciul Român de Comedie"

17.11.2011, 16:19 189

Pro TV a fost lider de audienţă, miercuri seară, cu emisiunea "Serviciul Român de Comedie", care, în minutul de maximă audienţă, 21.31, înregistra pe publicul din mediul urban 10,2 puncte de rating şi 23,3% cota de piaţă, potrivit televiziunii.

Telespectatorii au ales, miercuri seară, comedia la Pro TV. Dornici să afle cum ajunge madam Marga în arest, dar şi ce duet face Horia Brenciu cu Monica Anghel în noua rubrica "Vocea Comediei", cei mai mulţi români au urmărit miercuri seară "Serviciul Român de Comedie".

În minutul de maximă audienţă, 21.31, Pro TV înregistra pe publicul din mediul urban 10,2 puncte de rating şi 23,3% cota de piaţă, adică de aproape patru ori mai mult decât Antena 1, care a înregistrat 2,8 puncte de rating şi 6,4 procente din cota de piaţă.

Pro TV a fost lider absolut de audienţă cu "Serviciul Român de Comedie" pe toată durata difuzării emisiunii (20.28 - 21.56) şi pe toate categoriile de public. Astfel, pe publicul din mediul urban, "SRC" a fost lider, cu o medie de 7,2 puncte de rating şi 16,4% cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea, după Acasă, post care s-a plasat pe poziţia secundă cu telenovela "Triumful dragostei".

Şi pe publicul comercial - din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani -, ierarhia a fost aceeaşi - Pro TV lider, cu o audienţă medie de 6 puncte de rating şi 18% cota de piaţă, urmat de Acasă, cu 3,5 puncte de rating şi 10,5% cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 a ocupat a treia poziţie, cu 3,4 puncte de rating şi 10,4% cota de piaţă.

Miercuri seară, "Serviciul Român de Comedie" a lansat o nouă rubrică, "Vocea Comediei", cu un juriu format din patru voci excepţionale: Freddy Mercury (Cosmin Natanticu), Amy Winehouse (Alexandra Timofte), MichaelJackson (Iulian Postelnicu) şi Elvis (George Andreescu Gojira), iar primii care au evoluat în faţa acestora au fost Horia Brenciu şi Monica Anghel. Comedia a atins cote maxime în "Clanul Lupilor" atunci când madam Marga (Jojo) a fost luată pe sus de poliţie şi dusă la arest pentru o greşeală făcută de băieţii lui Titel (Mihai Bobonete): simpatica bătrânică a fost acuzată că a furat o pungă cu viagra. Ce se va întâmpla mai departe cu ea, telespectatorii Pro TV vor afla în următoarea ediţie "Serviciul Român de Comedie".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO