Media & Advertising

Publicis România ocupă locul al treilea la nivel european în Effie Global Index, care identifică şi clasează cele mai eficiente agenţii, marketeri şi branduri din lume

Cătălin Albu, Client Business Director - Publicis România

Cătălin Albu, Client Business Director - Publicis România

Autor: Cristina Bellu

19.06.2023, 15:10 120

Grupul de de marketing, comunicare şi transformare digitală Publicis Groupe România este în 2023 agenţia din regiune cel mai bine clasată în Effie Global Index, care identifică şi clasează cele mai eficiente agenţii, marketeri şi branduri, regăsindu-se pe locul al treilea la nivel european şi pe locul douăzeci în lume.

“Succesul la Effie este determinat de mulţi factori: înţelegerea pieţei, a categoriei şi a business-ului clientului, gândire strategică solidă, creativitate de top, setarea la timp şi urmărirea obsesivă a KPI-ilor campaniei. Şi multe altele, care se aplică nu în ultima săptămână înainte de deadline-ul de înscriere, ci pe tot parcursul relaţiei dintre Agenţie şi Client. De fapt, acesta este ingredientul (nu atât de) secret pe care vreau să-l menţionez: Relaţia Agenţie-Client”, spune Cătălin Albu, Client Business Director - Publicis România.

De asemenea, după ce în 2022 a primit titlul de Agenţia Anului la Effie Awards România, anul acesta, Publicis România a obţinut o nouă performanţă în cadrul aceleiaşi competiţii, care a avut loc la finalul săptămânii trecute– 24 de nominalizări şi 13 trofee, cu opt campanii diferite, pentru nu mai puţin de şapte clienţi: Carrefour, Kinder, ORANGE, Storia.ro, Raiffeisen Bank, Reţeaua de Sănătate REGINA MARIA, YOXO, în categoriile: Positive Change / Social Good, Marketing Disruptors, Telecomm, Seasonal Marketing, Data driven, Retail, Business to Business, Marketing Innovation, Medical Services & Healthcare Products.

Campaniile premiate sunt: Storia.ro, OLX, T.R.A.I / Reţeaua de Sănătate REGINA MARIA, #YOUARESTRONGERTHANYOUTHINK / Kinder, Ferrero România, UNMASK FEAR / Carrefour Romania, TOP 100 HITS / Orange România, INFINITE HOME / YOXO, Orange România, THE ECO MOVEMENT / Orange România, INSPIRED HOLIDAYS IN THE FASTEST NETWORK / Raiffeisen Bank, #GATADEBUSINESS.

Effie Global Index identifică şi clasează cele mai eficiente agenţii, marketeri şi branduri, analizând datele finalistelor şi câştigătoarelor la peste 50 competiţii la Effie Awards, din 125 de pieţe, la nivel mondial.

Ediţia EFFIE Awards România din acest an a celebrat 20 de ani de campanii transformate în benchmark-uri, iar procesul de jurizare a fost susţinut de zeci de specialişti în marketing şi comunicare.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO