Media & Advertising

“Romanii au talent”, cel mai asteptat show al anului, debuteaza pe 18 februarie la ProTV

“Romanii au talent”, cel mai asteptat show al anului, debuteaza pe 18 februarie la ProTV

Autor: Pro TV

31.01.2011, 11:17 45

"Romanii au talent", cel mai asteptat show al anului, debuteazala ProTV vineri, 18 februarie de la ora 20.30. Show-ul in careemotia, suspansul si momentele surprinzatoare vor ridica pur sisimplu spectatorii in picioare, iar pe telespectatori ii vor tinecu sufletul la gura va incepe in forta pe 18 februarie, cind ProTVda startul celui mai tare show din Romania.

Decorurile spectaculoase vor gazdui o competitie unica in care ceimai dezinhibati romani vin sa-si arate talentele in speranta ca vorreusi sa impresioneze juriul si tara intreaga si vor cistigaimpresionantul premiu de 120.000 de euro. "Romanii au talent" estemai mult decit un show spectaculos in care oamenii isi pun invaloare toate abilitatile lor, oricit de neobisnuite ar fi acestea,el este poarta catre celebritate. Emisiunea care ii transforma peoamenii obisnuiti in staruri veritabile este gata sa inceapa laProTv. Din 18 februarie, "Romanii au talent"!

Mii de romani din toate colturile tarii au venit sa-si demonstrezetalentul in incercarea de a impresiona juriul si publicul si de acastiga super premiul de 120.000 de euro. La "Romanii au talent" nua contat nici varsta, nici ocupatia. Pe scena au urcat de la copiide 3 ani pana la batrani de peste 84 de ani care au dorit fie saimpresioneze o tara intreaga, fie sa-si implineasca un vis, sianume acela de a fi pentru cateva minute in lumina reflectoarelor,in fata unui public atat de numeros. Meseriile celor veniti laacest show au fost si ele extrem de diferite: avocati, asistente,farmacisti, profesori, preoti, inspectori bancari, analistijuridici, jurnalisti sau studenti, pensionari si someri, cu totiisi-au oferit sansa de a aduce ceva nou si spectaculos in viata lor:sansa de a fi pe o scena si de a participa la un show de o asemeneaamploare.

Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, juriul de la "Romanii autalent" a avut misiunea de a selecta dintr-o multime de talente,care mai de care mai deosebite: cantareti cu voci incredibile,dansatori, acrobati, fachiri, contorsionisti, oameni cu aptitudinideosebite cum ar fi vorbitul invers sau scrisul cu ambele maini inacelasi timp si foarte multi altii. "Se spune ca suntem mereusurprinzatori. Da, stiu. "Romanii au talent". Dar am senzatia can-am perceput niciodata adevarata dimensiune a acestui talent. O savedeti. O sa aveti o mare supriza atunci cand "Romanii au talent"va intra in emisie. O sa fiti uimiti, n-am nici cea mai micaindoiala. La fel am patit si eu!", a declarat Andi Moisescu.

Smiley si Pavel Bartos au fost tot timpul in culise alaturi deconcurenti, i-au sustinut, le-au dat sfaturi inainte de a intra pescena si au luat impresii la cald de la fiecare participant. « Afost uluitor tot ce s-a intamplat in acest concurs. Si sunt convinsca asa va fi si pentru telespectatori. A fost un fel de refresh inceea ce priveste Romania si ce credeam eu despre tara noastra. Amgasit talente incredibile in toate orasele si am vazut nistelucruri pe care nu le-am mai vazut in viata mea. Mi-am dat seama caai nostri sunt foarte buni si ca am putea concura oricand la titlulde « cel mai talentat popor ». a declarat Smiley.

Mii de concurenti, sute de numere prezentate pe scena, 20 deshow-uri in cele mai importante 5 orase din tara, mii de spectatorisi foarte multe talente nebanuite gata sa se prezinte in fataintregii tari. Asa poate fi descris in cifre super show-ul "Romaniiau talent", show ce incepe la ProTV vineri, 18 februarie de la ora20.30.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO