Media & Advertising

Românii au talent: invitaţi speciali în prima ediţie live

Românii au talent: invitaţi speciali în prima ediţie live

Autor: Pro TV

06.04.2012, 11:58 544

In prima dintre editiile live ale show-ului "Românii au talent", invitati speciali vor fi Adrian Tutu, castigatorul primului sezon al emisiunii si Narcis Iustin Ianau, una din marile revelatii de la "Romanii au talent". Acestia revin pe scena care i-a consacrat de aceasta data in calitate de invitati, pregatind momente speciale pentru cei de acasa.

In aceasta prima semifinala, pe scena vor urca cantareti (Constanta Cobzariu, Fieraru Cristian siLoredana, Aflat Carol si chitaristul Munteanu Alexandru), dansatori (Aset Crew, Aven Amentza, Keep the vibe alive), numere de magie (Trio Magic), de sculptura in gheata (Iulian Tanase - IceArt), de acrobatie (X-treme Brothers), de comedie (Grupul O.Z.N cu Masterred) si mobilitate (Toderica Mihai)

La fel ca si in primul sezon, regulile concursului sunt aceleasi: dintre cei 12 concurenti prezenti in fiecare semifinala, doar trei vor ajunge in marea finala de pe 11 mai. Cei care vor decide sunt atat publicul cat si juriul. In urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasati. Doi dintre ei vor merge direct in etapa urmatoare, iar juriul va alege inca un finalist dintre cei clasati pe locurile 3 si 4. Asadar, in mare finala 15 concurenti se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro si titlul de cel mai talentat roman al tarii.

Decorul in care se vor desfasura semifinalele si finala este montat in cel mai mare studio din Buftea, cu o inaltime de peste 15 metri. Elementul care il diferentiaza de ce s-a construit pana acum este un ecran imens de circa 40 de metri patrati, ecran de tip cortina care se poate separa in 3 parti diferite. De asemenea, gradenele vor permite accesul unui public de doua ori mai numeros fata de primul sezon!

AFACERI DE LA ZERO