Media & Advertising

Ron Kaufman, fondatorul companiei UP! Your Service şi guru mondial în customer experience, revine în România pe 19 aprilie pentru un nou eveniment dedicat liderilor de companii

Ron Kaufman, fondatorul companiei UP! Your Service şi...

Autor: Cristina Bellu

18.03.2024, 10:14 190

Ron Kaufman, fondatorul companiei UP! Your Service şi guru mondial în domeniul creşterii calităţii serviciilor pentru clienţi şi în crearea unei culturi a serviciilor în companii, va veni şi anul acesta la Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat pe 19 aprilie de Uplifting Service România în parteneriat cu Rethink România, unde urmează să dezbată un subiect important pentru fiecare lider de companie: dezvoltarea de comunităţi şi organizaţii cu oameni cărora le pasă.

„«Buiding a Culture of Leaders Who Care» este un workshop-eveniment despre cum pot liderii de astăzi şi viitorii lideri să conducă organizaţii, asigurând bunăstarea autentică pentru oamenii cu care lucrează. În acest an, Ron Kaufman vine cu un concept nou – Careology, care înseamnă empatie, claritate şi incluziune. Toate acestea contează enorm în succesul unei afaceri”, spune Elena Călin, Managing Partner Uplifting Service România şi organizator al evenimentului „Building a Culture of Leaders who Care”.

Dragoş Anastasiu, preşedinte Rethink România, co-organizator al evenimentului „Building a Culture of Leaders who Care”, susţine că prin  tot ceea ce ştie şi face, Ron Kaufman schimbă vieţi.

„Am spus de mai multe ori, Ron este omul care m-a convins să gândesc altfel despre tot - despre servicii, despre cultură organizaţională, despre modul în care privesc clienţii. De la el am înţeles că trebuie să-ţi pese de ceilalţi şi de tot ce e în jur, dacă vrei să fii apreciat şi să ai rezultate. Această schimbare de mentalitate a transformat o ţară-ntreagă - Singapore -, care a devenit o putere economică şi o destinaţie la care visează oameni din întreaga lume.”.

Organizatorii „Building a Culture of Leaders who Care” spun că cele 450 de locuri disponibile la eveniment s-au epuizat într-un timp record, de doar trei săptămâni. În acest sens, au deschis o listă de aşteptare şi iau în calcul posibilitatea de a susţine încă un eveniment, într-o zi diferită, pentru cei care nu au prins loc pe 19 aprilie, dar îşi doresc să participe.

 
 
 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO