Media & Advertising

Show-ul Fire of Anatolia a fost reprogramat pe 6 decembrie

Show-ul Fire of Anatolia a fost reprogramat pe 6 decembrie

Autor: Alina Dan - Mediafax

10.05.2013, 15:58 269

Din motive logistice - reconfigurarea turneului -, spectacolul formaţiei Fire of Anatolia a fost reprogramat pentru data de 6 decembrie, la Sala Palatului. Biletele rămân în vânzare la aceleaşi preţuri ca şi până în prezent - 80 de lei, 100 de lei, 120 de lei, 160 de lei, 200 de lei, 260 de lei şi 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Tichetele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

În cazul în care nu pot participa la spectacolul reprogramat, spectatorii care vor să îşi recupereze contravaloarea biletelor achiziţionate sunt rugaţi să se adreseze până la data de 31 mai inclusiv punctelor de vânzare Eventim de unde au cumpărat biletele. În cazul biletelor achiziţionate online ei trebuie să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro şi să returneze biletele în original până la data limită, la biroul Eventim.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO