Media & Advertising

V-ati cumparat televizoare 3D? Uitati-va pe Pro TV 3D

V-ati cumparat televizoare 3D? In aceasta vara uitati-va pe Pro TV 3D
11.05.2010, 19:42 75

Pro TV 3D va fi implementat anul acesta, fapt pentru care SC ProTV SA a solicitat si obtinut de la ANCOM o licenta de a emiteexperimental in 3D, a declarat, marti, Claudiu Paraschiv, Head ofTV Technology al grupului Central European Media Enterprises (CME),din care face parte Pro TV, informeaza MediafaxBusiness.

"Suntem cu totii martorii evolutiei tehnologiei de tip 3D, inspecial in cinema, si credem ca tehnologia 3D va avea un mai maresucces decat HD. 3D aduce o experienta noua, este o a treiadimensiune (...) Suntem pregatiti sa oferim continut 3D. Amsolicitat ANCOM o licenta pentru a emite 3D si intentionam saimplementam canalul anul acesta. Acest canal nu va fi in simulcastcu programul Pro TV. Credem ca nu avem suficiente motive astazi satransformam transmisia HD intr-o transmisie eminamente 3D", a spusClaudiu Paraschiv, marti, in cadrul International Digital Forum2010. CItiti mai multe pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO