Media & Advertising

VOCEA ROMÂNIEI ajunge în finală. Cine sunt cei patru concurenţi

VOCEA ROMÂNIEI ajunge în finală. Cine sunt cei patru concurenţi

Autor: Ramona LOZNIANU

17.12.2011, 11:15 1025

Finaliştii emisiunii Vocea României sunt Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan.

Câştigătorul din fiecare echipă a fost stabilit pe baza voturilor telespectatorilor, cât şi ale celor patru antrenori, care au trebuit să îşi exprime opinia în procente. La final, procentele au fost transformate în puncte şi adunate, iar concurentul care a mers mai departe a fost cel cu punctajul cel mai mare.

Marius Moga a acordat un procent egal celor doi concurenţi ai săi, pentru că nu a putut alege între două voci excepţionale. Astfel, voturile telespectatorilor au fost decisive: Cristian Sanda - 54% şi Vlad Teodorescu -46%.

De asemenea, Loredana a acordat acelaşi punctaj lui Iulian Canaf şi Dragoş Chircu. Publicul l-a ales însă pe Dragoş, care a obţinut 65% din voturi.

Horia Brenciu a acordat 60% Iulianei Puşchilă şi 40% Irinei Tănase. "Iuliana este fenomenul României, fenomenul Vocii României. Este câştigul unei generaţii, nu doar al Vocii României", şi-a motivat antrenorul decizia. Publicul a fost în asentimentul lui Brenciu: Iuliana a primit 61% din voturi, iar Irina 39%.

Smiley i-a acordat 55% lui Ştefan Stan şi 45% lui Cătălin Dpbre. "Am încercat să fiu obiectiv şi am fost cât se poate de corect pe parcursul competiţiei. Diferenţa a făcut-o publicul şi prestaţia din seară respectivă. Aşa s-a întâmplat şi acum. Cătălin este o mare surpriză la Vocea României. A ajuns să demonstreze că este o voce a României. Va arata că merită să fie pe scenă. Ştefan m-a surpins însă cu cea mai bună prestaţie de până acum. Ştefan a fost mereu preferatul publicului". Exact aşa s-a întâmplat şi vineri seară, când telespectatorii au acordat 63% din voturi lui Ştefan şi 37% lui Cătălin. Citiţi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO