Media & Advertising

ZF lansează a cincea ediţie a suplimentului Top MBA

ZF lansează a cincea ediţie a suplimentului Top MBA

Autor: Adelina Mihai

30.04.2012, 00:07 1611

ZF publică astăzi a cincea ediţie a topului programelor de MBA şi EMBA într-un supliment distribuit gratuit cu ziarul.

Top MBA, singurul clasament al programelor de educaţie managerială oferit pe piaţa din România, centralizează opiniile absolvenţilor din ultima serie a fiecărei şcoli de afaceri şi ierarhizează şcolile în funcţie de gradul de satisfacţie al absolvenţilor faţă de programul pe care l-au terminat.

Cel mai bine cotat program de anul acesta este MBA Româno-Canadian, oferit de Bucharest School of Management în parteneriat cu Telfer School of Management (Univeristy of Ottawa - Canada), una dintre cele mai vechi şcoli de afaceri locale, cu o prezenţă de peste 18 ani în România.

Canadienii, care oferă un MBA la un preţ de 11.500 de euro, au avut o evoluţie spectaculoasă în clasament, având în vedere că anul trecut s-au clasat pe locul 8.

Punctajul oferit de programul lor a fost urmat îndeaproape de Executive MBA-ul oferit de austriecii de la WU Executive Academy, cel mai scump program local de educaţie managerială, de 35.000 de euro. Pe locul trei, la egalitate, se află şcolile de afaceri ASEBUSS şi Tiffin University, care oferă câte un program de Executive MBA în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO