Mediafax.biz Exclusiv

Afacerile Le Manoir ar putea creşte cu 25%

Autor: Ioana David

10.01.2012, 19:35 164

"Având în vedere planul de dezvoltare al Le Manoir şi cotele noastre de piaţă, estimăm că vom avea o creştere de aproximativ 25% în 2012. Pentru primele şase luni din 2012 ne-am orientat la un curs de 4,4 lei pentru un euro", a spus Cristi Preotu, director asociat al Le Manoir.

Compania operează patru magazine Comtesse du Barry, dintre care două în franciză, precum şi magazinul La Boucherie Française.

Asociaţii Le Manoir sunt Maria şi Cristi Preotu, care au pus bazele unei afaceri de familie începută de la zero. Ei deţin şi brandul de vestimentaţie pentru copii Petit Bateau, care operează un magazin în Băneasa Shopping Mall.

Cristi Preotu apreciază că piaţa pe care activează este în creştere, ceea ce atrage noi companii. Totodată, se aşteaptă şi la închideri de magazine de profil.

"Bugetul (de investiţii - n.red.) este de aproximativ 300.000 euro şi vizează în principal deschiderea de noi magazine Comtesse du Barry atât în Bucureşti, cât şi în provincie. Suntem deschişi să mai dezvoltăm şi alte proiecte, adaptându-ne la oportunităţi", a mai spus Cristi Preotu.

Compania a organizat în toamna anului trecut prima licitaţie de vinuri rare din România, când s-au vândut vinuri de aproape 150.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO