• Leu / EUR4.8068
  • Leu / GBP5.6544
  • Leu / USD4.3926
Constructii&Imobiliare

(P) În 2022 vor exista aproximativ jumătate de miliard de dispozitive conectate în clădirile comerciale la nivel mondial

(P) În 2022 vor exista aproximativ jumătate de miliard de dispozitive conectate în clădirile comerciale la nivel mondial

Autor: Publicitate

20.12.2019, 16:00 81

Traim din plin revolutia digitala, poate cea mai importanta revolutie la nivel mondial dupa cea industriala, iar acest lucru se reflecta in fiecare aspect din viata noastra. De la telefoane inteligente la case conectate, Internet Of Things este aici si va ramane cu siguranta pana la urmatoarea revolutie a omenirii. Iar, potrivit specialistilor, pana in 2022, vor exista 483 dispozitive conectate in cladirile comerciale din intreaga lume.

Companiile iau parte la aceasta revolutie digitalaiar Legrand este unul din exemplele de succes la nivel global. Compania franceza este specialistul global în infrastructuri electrice şi digitale, iar soluţiile sale complete pentru clădiri rezidenţiale, comerciale, de birouri, învăţământ, data centere, spitale şi alte centre de sănătate, hoteluri şi construcţii industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

Încă din 2015, Grupul Legrand a decis să îşi intensifice eforturile în zona digitală pentru a accelera utilizarea Internet Of Things in oferta companiei. De asemenea, Legrand a încheiat parteneriate strategice si a devenit membru al mai multor aliante in domeniul tehnologiei, reusind astfel sa dezvolte produse si solutii inteligente. În plus, compania redirectionează anual 4-5% din vanzarile totale catre departamentul de cercetare-dezvoltare, care identifica si integreaza noile tehnologii, precum Inteligenta Artificiala, recunoasterea faciala, comenzile vocale, aplicatii mobile, Big Data sau fibra optica, in produsele Legrand.

Eforturile companiei se regăsesc şi în rezultatele de business, astfel că, în momentul de faţă, Legrand este un jucator-cheie in ecosistemul clădirilor inteligente. Astfel, Legrand are in portofoliul sau solutii inteligente dedicate IoT, precum sistemele audio-video de acces, iluminatul de siguranţă inteligent, data centere, hoteluri, precum si gamele conectate pentru utilizatorii finali.

Pe plan local, romanii incep sa fie tot mai interesati de casele smart, astfel ca specialistii estimeaza o crestere a acestui segment de pana 30% pe an. Intuind potentialul pietei, Legrand a devenit unul din principalii furnizori de solutii inteligente pentru locuinţe din Romania. Compania ofera mai multe solutii pentru automatizarea locuintei, prin intermediul carora clientii pot controla accesul in locuinta, iluminatul, storurile, temperatura, sonorizarea şi gestiunea energiei, folosindu-si telefonul mobil, chiar si cand nu sunt acasa. Iar pentru iubitorii de tehnologie de ultimă oră, Legrand propune experienţe conectate şi pentru hoteluri. Solutiile companiei pot fi accesate aici: https://www.legrand.ro/.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8068
Diferență: -0,0125
Ieri: 4.8074
Azi: 4.3926
Diferență: -0,5884
Ieri: 4.4186
Azi: 5.6544
Diferență: -1,0881
Ieri: 5.7166
Azi: 4.5223
Diferență: -0,1964
Ieri: 4.5312