Energie

Schneider Electric România a numit un nou vicepreşedinte pentru divizia Power

Autor: Razvan Craciun,

14.10.2010, 12:53 12

"Mă bucur că fac parte din nou din echipa Schneider ElectricRomânia, o echipă recunoscută pentru eficienţă şi performanţă. Măreîntorc în această echipă într-un moment în care piaţa de energietrebuie să răspundă multor provocări ce ţin de mediu, de viziuneape care o avem despre viitor, dar şi de momentul economic actual.Sper ca revenirea mea să dea un nou impuls dezvoltării proiectelorSchneider Electric România", a declarat, într-un comunicat,Butu.

El este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică din cadrulUniversităţii Politehnice din Bucureşti şi a finalizat studiile laÉcole Supérieure d'Électricité, Paris, Franţa. Petre Butu are oexperienţă de peste 15 ani în domeniul energetic, ocupând de-alungul timpului funcţii precum responsabil piaţă industrie,responsabil politici de preţ pentru Europa la SchneiderElectric.

Schneider Electric este specializată în managementul energiei,cu operaţiuni în peste 100 de ţări, furnizând soluţii integratepentru diverse segmente de piaţă, având, de asemenea, o prezenţă şiîn domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Venituriledin vânzări ale companiei au depăşit în 2009 nivelul de 15,8miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO