Mediafax.biz Exclusiv

Italienii şi-au majorat cu 3% vânzările la fabrica de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş

Autor: Laurentiu Cotu

19.07.2011, 19:07 109

"Am reuşit săcreştem vânzările în condiţiile în care investiţiile imobiliare şiconstrucţiile au scăzut cu 15%. Credem că piaţa va da primele semnede revenire abia în 2013", a declarat Piersante Savini,proprietarul şi managerul genaral al Savini Due.

Capacitatea lunară deproducţie a companiei din Sebeş este de 10.000 de corpuri demobilier de baie, iar aproximativ 65% din producţie merge laexport.

Compania a cumpărat anultrecut un hectar de teren în vederea extinderii fabricii din Sebeş,proiect care va fi finalizat la sfârşitul anului 2012, începutulanului 2013.

Compania avea în primultrimestru din acest an 233 de angajaţi. În acest an s-a schimbatacţionariatul Savini Due, în condiţiile în care omul de afaceriitalian Piersante Savini a achiziţionat toate acţiunile companiei,devenind astfel asociat unic.

Până la momentulachiziţiei, titlurile companiei erau împărţite între firma italianăSavini şi oamenii de afaceri Savini Alfredo şi SaviniPiersante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO