Mediafax.biz Exclusiv

Niţu, Superlit: Ce se întâmplă acum în economia mondială a plecat de la faptul că statul nu a lăsat acum trei ani o serie de bănci să intre în faliment

Autor: Gabriel Razi

19.01.2012, 13:40 205

"Astfel de evenimente nu cred că ne ajută în niciun fel. Nu cred că acesta a fost cel mai bun moment pentru o astfel reacţie. Afacerile companiei noastre au crescut de la 3 la 14 milioane pe an în ultimii ani. Salariile au crescut şi ele de trei ori în această perioadă. Cred cu tărie că trebuie să ne luăm soarta în propriile mâini şi nu să aşteptăm să primim ceva de la Guvern.", spune Niţu.

În opinia lui, protestele recente din diferite oraşe au un efect negativ asupra economiei locale, iar ieşirea în stradă a românilor nu este pe deplin justificată.

Superlit deţine la Buzău o fabrică de tuburi şi ţevi utilizate, printre altele, pentru sisteme de alimentare cu apă, instalaţii de irigaţii şi canalizare sau industria hidroenergetică, în care a investit iniţial, în 2008, circa 10 milioane de euro.

De atunci, Superlit a mai cheltuit circa 4-4,5 milioane pe upgrade-uri ale liniei existente, care produce 200 de kilometri de ţevi şi tuburi pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO