Mediafax.biz Exclusiv

Rehau se reorientează către piaţa energiilor regenerabile şi aşteaptă primele rezultate semnificative în 2-3 ani

20.01.2011, 13:59 33

"Vom atingeacest obiectiv prin eforturi susţinute de promovare, prininvestiţii în personal. Rezultate semnificative vom obţine peste2-3 ani, când aceste soluţii vor fi mai cunoscute şi mai accesibileîn România", a declarat pentru Ziarul Financiar Emil Pop,directorul general al Rehau Polymer, subsidiara locală a grupuluigerman Rehau.

Firma a încheiat anul trecut cu afaceri de48,5 milioane de euro în România.

Rehau a început să se reorienteze din 2009către domeniul energiilor regenerabile, prin vânzarea de pompe decăldură, sisteme bazate pe geotermie şi sisteme solare, strategiade dezvoltare pe termen lung fiind de poziţionare a companiei caofertant de soluţii bazate pe astfel de energii.

Rehau Polymer, specializată în prelucrareapolimerilor, produce materiale pentru construcţii, industrie,precum şi componente auto.

Anul trecut, nivelul vânzărilor subsidiareilocale a fost în linie cu estimările de la începutul anului, cândcompania îşi bugetase o cifră de afaceri de 48 de milioane deeuro.Pentruanul 2011, managerul estimează că cifra de afaceri va înregistra ocreştere de peste 7%, până la aproximativ 52 de milioane deeuro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO