Mediafax.biz Exclusiv

Savini Due din Sebeş, buget în creştere cu 7-10%

Autor: Laurentiu Cotu

11.04.2011, 09:56 24

"Consider că anul 2011 va fi un an dificil, astfel cănu mă aştept la o revenire în forţă a consumului. În ceea cepriveşte evoluţia afacerilor Savini Due, pot spune că am câştigatnoi colaborări şi am crescut numărul clienţilor. În acestecondiţii, creşterea vânzărilor rămâne pentru noi principalulobiectiv, însă ne interesează ca această creştere să fie unasănătoasă", a declarat Piersante Savini, administratorul companieiSavini Due.

În prezent, capacitatea lunară de producţiea companiei din Sebeş este de 10.000 de corpuri de mobilier debaie, iar aproximativ 65% din producţie merge la export. Savini Duecolaborează pe piaţa externă cu diverse companii din Bulgaria,Polonia, Ungaria, Croaţia şi Italia.

Compania nu şi-a propus investiţii mari în2011, însă şi-a anunţat intenţia, ca începând de anul viitor sădezvolte o nouă facilitate de producţie pe un teren achiziţionatîncă din 2009. Reprezentanţii Savini Due nu au oferit mai multedetalii despre acest proiect.

Producătorul de mobilier din Sebeş are înprezent 233 de angajaţi. Acţionarii companiei din Sebeş sunt firmaitaliană Savini şi oamenii de afaceri Savini Alfredo şi SaviniPiersante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO