Mediafax.biz Exclusiv

Szarvadi, Domo: Sunt interesat de răscumpărarea pachetului majoritar împreună cu alţi investitori

Autor: Cristina Rosca

03.08.2011, 14:17 129

Szarvadi esteunul dintre fondatorii Domo, dar în 2007 el a vândut pachetulmajoritar de acţiuni către fondul de investiţii Trans BalkanInvestment (fostul Equest Investment Balkans), care a achiziţionatîn acelaşi timp şi retailerul bulgar Technomarket.

Înprezent fondul de investiţii a scos la vânzare pachetul majoritarde acţiuni în cadrul holdingului Tehnomarket-Domo.Fondatorii celor două companii, Szarvadi şifondatorul Tehnomarket, sunt în prezent acţionari minoritari încadrul holdingului.

Szarvadi spune că fondul de investiţii încearcă să vândăcele două companii împreună, însă nu este exclus ca acestea să fievândute separat.

"Mai mulţi investitori din piaţă sunt interesaţi de unpachet majoritar la Domo. Dacă vom avea din nou un proprietarmajoritar care ştie ce vrea, ce strategie are de urmat, aş fidispus să continui câţiva ani cu managementul companiei.", a spusSzarvadi.

El a explică că nu dispune de fondurile necesare pentru aparticipa singur la licitaţie, dar împreună cu unul sau mai multefonduri de investiţii este interesat să răscumpere pachetulmajoritar al Domo.

În cazul în care pachetul de acţiuni nu va fi vândut,acţionarii majoritari ar putea opta pentru listarea la bursă acelor două companii de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO