Oportunitati de afaceri

Un complex de sortare a deşeurilor în care s-au investit 4 mil. euro este scos acum la vânzare pentru numai un sfert din valoare

Fotografie generică

Fotografie generică

Autor: Alexandru Matei

08.09.2014, 17:24 1398

Un complex de sortare a deşeurilor din Orăştie deţinut de Green Waste Management este scos la licitaţie prin lichidator pentru un preţ de 1,1 milioane de euro.

Complexul este funcţional şi este format dintr-o hală cu o suprafaţă de 3.540 de metri pătraţi şi o platformă betonată de 11.903 metri pătraţi, conform anunţului lichidatorului.

Staţia de sortare a fost inaugurată în 2011 după o investiţie de 4 milioane de euro făcută de un grup de irlandezi, conform presei locale.

Mai multe detalii despre licitaţie

În secţiunea Licitaţii de pe ZF Corporate, seriviciul online de ştiri cu plată al Ziarului Financiar, ai acces zilnic la zeci de noi anunţuri de business. Sunt scoase la vânzare active precum utilaje, autovehicole comerciale până la terenuri, depozite sau fabrici. De asemenea, găseşti şi cereri de achiziţie de utilaje şi servicii din partea unor companii ce activează pe cele mai importante pieţe.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO