Politică

Antonescu, PNL: Nevoia României este de a se pune capăt acum delirului şi putrefacţiei portocalii

Antonescu: Nevoia României este de a se pune capăt acum delirului şi putrefacţiei portocalii
15.06.2010, 14:56 13

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, ladezbaterea moţiunii, că "ţara e o rană" şi are nevoie să se punăcapăt acum "delirului şi putrefacţiei portocalii", transmiţându-ipremierului că toată lumea spune că el conduce un Guvern dezastruosşi conchizând că România nu are conducători, informează Mediafax.

"Nu putem aştepta până când se va epuiza mandatul PDL-ului şi aldomnului Băsescu, sigur că respectăm nevoile democratice, darnevoia României este de a se pune capăt acum delirului şiputrefacţiei portocalii. Îmi pare rău să folosesc acest cuvânt, darmiroase. România e singura ţară care n-are preşedinte, Guvern, încare cetăţeanul învestit cu demnitatea supremă afirmă că a luatdecizia pensiei minime sub influenţa băuturilor alcoolice. În careminiştri afirmă clar faptul că au minţit. Domnule Berceanu, sunteţiaici? (...) Ţara e o rană, asta e o ţară în care oameni mor cu zileşi e o ţară în care se nasc copii fără speranţă", a susţinut CrinAntonescu.

El a ţinut să menţioneze, în momentul în care din băncileOpoziţiei se vocifera legat de faptul că Emil Boc a părăsitlucrările plenului înainte ca el să-şi înceapă discursul, că sepoate şi fără Emil Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO