Politică

Băsescu: BNR este un continuu profesor, însă una este să dai din gură şi alta să ai o responsabilitate. Cum comentaţi?

Băsescu: BNR este un continuu profesor, dar una este să dai din gură şi alta să ai o responsabilitate

Autor: Iulian Anghel

26.05.2011, 14:22 1020

Preşedintele Traian Băsescu acriticat astăzi la Radio România Actualităţi faptul că mulţi dintrecei care critică Guvernul de pe margine dau înapoi atunci când suntinvitaţi să intre în arenă, reproşul şefului statului vizând înprimul rând oameni din Banca Naţională.

"Banca Naţională este un continuuprofesor. "Ia întrebaţi pe vreunul din ei dacă vrea să fie ministrual Finanţelor sau prim-ministru. Una este să dai din gură şi altaeste să ai o responsabilitate. Este foarte uşor să dai lecţii. Văpot enumera vreo zece oameni foarte deştepţi, îi dau ziariştiiparcă citează din Biblie, dar ia propuneţi unuia să fie ministru definanţe!"

Preşedintele a refuzat să de vreunnume de persoană căreia i-a fost încredinţată o funcţie dar arefuzat-o.

"Pe aceşti oameni care dau dingură toată ziua îi invit în arenă. Una este să vorbeşti din tribunăşi alta să ai o responsabilitate", a spus şefulstatului.

Preşedintele a apreciat că avemacum o creştere economică în U şi nu în V "cum ar trebui într-oţată emergentă" pentru că ieşirea din criză a întârziat nu doar dincauza tăierii salariilor, ci şi a majorării TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO