Politică

Băsescu: Dacă USL are în sondaje peste 50%, cum să câştige din reorganizare PDL, care are 20-22%?

30.06.2011, 10:30 1666

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la 10TV, căUSL minte spunând că reorganizarea are ca scop favorizarea politicăa PDL, el precizând că, în realitate, opoziţia nu poate acceptaaceastă idee în interior din cauza propriilor baroni.

"Ia spuneţi-mi din regiunile acestea (n.red. regiuni propuse învarianta de reorganizare) unde câştigă PDL-ul? Dacă ei (n.red.opoziţia) au o alianţă care cel puţin în sondaje are peste 50%,unde să câştige PDL, că PDL are 20,22, 23% acum", a comentatpreşedintele.

El a adăugat că avantajul celor "opt judeţe mari" pe care le-apropus ar fi desfiinţarea multelor agenţii care funcţionează înprezent.
"Când tu ai o alianţă de peste 50% în toate sondajele, cum poţi săvii să spui că reorganizarea se face în favoarea partidului careare 22-23 % în sondaje? E clar că e o minciună. De fapt, ei n-o potaccepta în interior din cauza propriilor baroni", a spus Băsescu,adăugând însă că "şi în PDL este rezistenţă".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO