Politică

Boldea, pentru gandul.info: "Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Vin singur în România săptămâna viitoare"

 Boldea, pentru gandul.info: "Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Vin singur în România săptămâna viitoare"

Autor: Clarice DINU

23.03.2012, 19:23 1460

Deputatul Mihail Boldea a declarat, pentru gandul.info, că se află în Congo, că avea deja programată plecarea, că a comunicat în 16 martie procurorului de caz acest lucru şi a transmis autorităţilor să nu îl caute, pentru că săptămâna viitoare va veni el în ţară.

Un reporter gandul.info a fost apelat, vineri, la ora 17.47, de pe un număr cu prefix de Kenya, de către deputatul Boldea, care i-a transmis "Sunt eu, sună-mă pe numărul ăsta".

"Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Am venit cu avionul în Kenya şi am plecat cu maşina în Congo. Am intrat pe internet acum şi am văzut declaraţiile lui Băsescu. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu", a spus Boldea, contactat de jurnalist.

Întrebat dacă a fost o decizie bună aceea de a pleca din ţară, deputatul a răspuns: "Sunt un om liber. Pe 16, m-am dus la DIICOT, i-am zis procurorului că plec şi mi-a zis «Pleacă». M-au mai chemat şi pe 23 decembrie şi pe 24 am plecat la schi".

El susţine că avea programată plecarea, dar nu l-a întrebat nimeni.

"Sunt în Congo. Vin singur în România săptămâna viitoare. Îmi caut bilete. Nu se poate aşa ceva. Ce fac familiei mele... Tatălui meu, fratelui meu. Este un circ. În dosar nu există niciun prejudiciu", a continuat el, adăugând că imobilul pe care l-a donat tatălui său era cumpărat din 2005. Citiţi mai mult pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO