Politică

Discursul lui Băsescu în Parlament, întrerupt de persoane din balcoane care strigă "Demisia! "

Autor: Emma Toader

07.03.2012, 11:37 337

Discursul preşedintelui Traian Băsescu în Parlament a fost întrerupt, miercuri, de scandări ale unor persoane aflate în balcoanele plenului, care au strigat: "Demisia!" şi au aruncat hârtii pe care scria "Traian Băsescu, întâiul şi ultimul".

Şeful statului şi-a întrerupt discursul, pentru câte momente, spunându-le râzând celor din balcoane să aştepte să-şi termine cuvântul.

"Bine, aşteptaţi să îmi termin cuvântul... Domnilor, mergeţi la dânsul şi chemaţi-l", a spus Băsescu, referindu-se la o persoană aflată la balcon.

De asemenea, preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a cerut să fie asigurată liniştea în sala de plen.

Iniţial, democrat-liberalii ar fi vrut să aducă persoane care să umple balcoanele sălii de plen. De altfel, grupul PDL a solicitat şi a primit permisiunea de acces la balcoanele din Parlament pentru aproximativ 160 de persoane, la şedinţa plenului. Circa 200 de persoane au făcut solicitări de a urmări mesajul şefului statului din sala de plen, dar au primit un răspuns favorabil doar o parte dintre aceştia, în limita locurilor diponibile la balcoane, potrivit staff-ului tehnic al Camerei Deputaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO