Politică

Dragnea: PSD a avut mereu "Chirici"/ Nu e nicio fractură în PSD, nici măcar un picior scrântit

Dragnea: PSD a avut mereu "Chirici"/ Nu e nicio fractură...

Autor: Claudiu Surmei

14.02.2017, 11:16 89

"Nu e nicio fractură în PSD. Nici măcar un picior scrântit. PSD a avut tot timpul în istoria lui Chirici. Partidul se va exprima în următoarele zile faţă de aceste voci care, de fapt, sunt una singură. Sigur că este o voce foarte importantă, tot aceeaşi voce s-a referit şi l-a susţinut pe Iohannis în zilele în care, cu toată susţinerea coaliţiei care câştigase alegerile, a refuzat-o pe doamne Sevil Shhaideh, dar toate acestea le discutăm în partid. În ceea ce priveşte relaţia cu premierul Sorin Grindeanu, este aceeaşi relaţie pe care am avut-o şi în zilele dinaintea discuţiei privind formarea guvernului ca şi astăzi", a declarat Liviu Dragnea, după ce recent a fost criticat de Mihai Chirică, vicepreşedinte PSD şi primar al municipiului Iaşi.

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirică a lansat duminică un atac la adresat liderului partidului Liviu Dragnea, afirmând că "politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă", chiar dacă acesta a fost un bun lider de partid, care a dus la câştigarea unor scoruri electorale foarte bune. Chirică a fost întrebat dacă este mulţumit de felul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, conduce partidul.

"Sincer? Nu. Dacă aş fi fost mulţumit, aş fi tăcut şi aş fi înghiţit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership şi e nevoie de o schimbare în managementul politic", a răspuns primarul municipiului Iaşi.

Întrebat de jurnalişti dacă Sorin Grindeanu ar fi un lider mai bun al PSD, Dragnea a spus : "Ca să citez un clasic în viaţă: Altă întrebare! O să preluăm toţi asta".

În legătură informaţiile potrivit cărora Victor Ponta ar putea fi propus ministru al Justiţiei, Dragnea a spus : "Nu cred că Victor vrea aşa ceva, dar eu am spus-o mai demult, Victor poate să ocupe orice poziţie în orice guvern din România, dar aici primul cuvânt trebuie să îl aibă şeful guvernului, care după ce se va gândi la nişte propuneri, va trebui să le prezinte şi partidelor din coaliţie şi, bineînţeles, preşedintelui care le semnează".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO