Politică

Jandarmeriţa abandonată de camarazi, probleme la coloană. Se caută pistolul furat în timp ce era bătută

Autor: Gandul Gandul

11.08.2018, 15:08 317

Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne sunt în alertă şi s-au mobilizat pentru găsirea unui pistol furat de indivizii care i-au bătut pe cei doi jandarmi abandonaţi de colegi în mâinile unei mulţimi furioase. A fost nevoie ca manifestanţii să facă un cordon de protecţie în jurul celor doi, pentru a-i proteja, în timp ce camarazii acestora nu reacţionau în nici un fel.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 23:00, când o coloană de jandarmi a fost trimisă să treacă prin mulÅ£ime, Ã®n ÅŸir indian, îndreptându-se către strada BuzeÅŸti. Cum era uÅŸor de anticipat, ei au fost atacaÅ£i de mai mulÅ£i indivizi violenÅ£i, care au reuÅŸit să izoleze doi dintre jandarmi, pe care au început să-i agreseze.

PÄ‚RÄ‚SIÅ¢I de colegii lor în mâinile mulÅ£imii furioase, cei doi jandarmi - un bărbat ÅŸi o femeie - au fost loviÅ£i cu pumnii, picioarele ÅŸi diverse obiecte contondente, până când alÅ£i manifestanÅ£i au reuÅŸit să facă un cordon Ã®n jurul lor ÅŸi să-i salveze. Nici unul dintre sutele de jandarmi din piaţă NU A SCHIÅ¢AT VREUN GEST să-ÅŸi ajute în vreun fel camarazii. ÃŽn timpul acestor violenÅ£e, pistolul femeii a fost furat.

Sâmbătă dimineaÅ£a, Jandarmeria Capitalei a anunÅ£at că analizează imaginilecare surprind momentele respective, pentru a fi depistaÅ£i protestatarii care i-au agresat pe cei doi jandarmi. DeÅŸi nu se precizează tipul armei furate, potrivit unor informaÅ£ii neoficiale, ar fi vorba despre un pistol cu glonÅ£, ceea ce ridică suspiciuni asupra motivelor pentru care jandarmii au fost echipaÅ£i cu astfel de arme pentru un protest paÅŸnic.

Vedeţi aici mai multe imagini cu incidentele

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO