Politică

Ponta, pe blog: Băsescu - Scaraoţchi; Udrea - Drăcuşoara preferată

Ponta, pe blog: Băsescu - Scaraoţchi; Udrea - Drăcuşoara preferată

Autor: Mediafax

12.12.2010, 17:54 32

Preşedintele PSD îl acuză pe şeful statului, pe blogul personal,că se amestecă în viaţa Guvernului, a partidelor şi a opoziţiei,Victor Ponta numindu-l pe Traian Băsescu "Scaraoţchi" sau "Dracu",pe Sulfina Barbu şi Raluca Turcan - "pechineze", iar pe Elena Udrea- "Dracuşoara preferată", scrie Mediafax.

Ponta mai susţine că punctul slab al liderul PNL Crin Antonescunu este prostia sau ticăloşia, ci orgoliul, şi că acest lucru esteştiut de Traian Băsescu.

Liderul PSD mai afirmă că tinde să-i dea dreptate lui TraianBăsescu dacă acesta s-a referit la Cozmin Guşă când a vorbit despremizeria din spatele lui Mircea Geoană.

Ponta scrie că "cel mai tare îşi bagă Dracu coada în PDL şi înGuvern". "Modul în care îi conduce este intenţionat năucitor, bazatpe principiile dresajului ştiinţific «bate-i când nu se aşteaptă,dă-le de mâncare cât să nu moară, lăuda-i când simţi că o să muşte,distruge-le orice fărâmă de voinţa sau personalitate». Numerele cuEmil Boc sunt parcă desprinse din «Mihail câine de circ», cumenţiunea că bietul Emil nu mai obţine nici aplauze şi nici măcarmila publicului, doar din când în nişte zahărel de la stăpân, câtsă mai schiaune un picuţ", susţine preşedintele PSD. Citiţi maimult despre cum îi caracterizează Ponta pe adversarii săi politici peblogul personal pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO