Politică

Presă: Hosni Mubarak a intrat în comă

Presă: Hosni Mubarak a intrat în comă

Autor: Mediafax

14.02.2011, 10:30 25

Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak ar fi intrat în comăsau chiar ar putea fi pe moarte, potrivit presei, care evocăzvonuri conform cărora acesta ar fi plecat în Germania după ce arenunţat la putere vineri, relatează postul de televiziune CBS înpagina electronică.

Potrivit ediţiei de duminică a cotidianului egiptean Al-MasryAl-Youm, Mubarak a intrat în comă. Ziarul reia zvonurile conformcărora fostul preşedinte, în vârstă de 82 de ani, a leşinat de douăori în timpul discursului său de joi, în care anunţa că nu vademisiona, cu o zi înainte de a pleca de la putere.

Revista israeliană de limbă franceză JSS News susţine la rândulsău că Mubarak este pe moarte, la un spital din Baden, Germania.Zvonurile potrivit cărora Hosni Mubarak ar suferi de cancer suntvechi, dar JSS News precizează că acesta este deja în fazăterminală.

În pofida zvonurilor, un oficial din cadrul administraţieiBarack Obama a declarat duminică pentru Washington Post că StateleUnite cred că fostul preşedinte egiptean se află în continuare înstaţiunea balneară Sharm el-Sheikh, unde deţine o locuinţă.Premierul egiptean a confirmat această informaţie. Citiţi mai multdespre informaţiile potrivit cărora Hosni Mubarak a intrat în comă pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO