Politică

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: Orban vrea să vândă CEC-ul. Cum să faci aşa ceva? Nu şi-a permis nimeni

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: Orban vrea să vândă CEC-ul. Cum să faci aşa ceva? Nu şi-a permis nimeni

Autor: Diana Grigore

08.12.2019, 20:16 8367

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică, despre Ludovic Orban, că singurul lucru pe care l-a făcut concret în prima lună de guvernare a fost să împrumute ţara cu 10 miliarde de lei. El a adăugat că premierul vrea să vândă CEC-ul, un demers de nepermis.

„Am văzut o situaţie îngrijorătoare, faptul că toate companiile cu capital de stat vor urma să fie vândute. În alte ţări este altul trendul. Parcă totuşi suntem în contratimp. Noi am decis, după numai două săptămâni cât am stat la guvernare că vor să le vândă. Cum să îl vinzi? Nu şi-a permis nimeni până acum. Părerea mea e să o ia mai încet, să vadă cum se guvernează, să vadă care sunt adevăratele probleme, să încerce ori să îl liniştească, ori să îl schimbe pe ministrul Finanţelor”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Preşedintele interimar al PSD a afirmat că singurul lucru concret pe care l-a văzut în prima lună de guvernare a lui Ludovic Orban este că premierul a împrumutat statul cu 10 miliarde de lei.

„Aş dori ca domnul Orban să realizeze că e la guvernare şi are responsabilitatea să guverneze. Până acum nu a făcut nimic concret. Singurul lucru concret pe care l-am văzut e că s-a împrumutat cu 10 miliarde într-o lună”, a subliniat Ciolacu.

AFACERI DE LA ZERO