Politică

Preşedintele României, Klaus Iohannis: Bine nu ne facem dacă ne certăm ca la uşa cortului. Toţi aşteaptă rezultatul alegerilor

Preşedintele României, Klaus Iohannis: Bine nu ne facem...

Autor: Mediafax

06.10.2016, 11:35 125

''S-a ivit o întâlnire pe care am considerat-o foarte importantă (…)'', a declarat preşedintele Klaus Iohannis, motivându-şi absenţa de la evenimentul de la Palatul Cotroceni dedicat diasporei ''Business summit. Împreună pentru România'', la care îşi anunţase prezenţa.

Klaus Iohannis a refuzat să spună cu cine a avut această întâlnire şi care au fost temele discutate.

''Deocamdată nu apar implicaţii în extern pentru că toată lumea înţelege că în România este campanie electorală ca la noi şi toţi aşteaptă rezultatul alegerilor din decembrie. Bine nu ne facem dacă ne certăm ca la uşa cortului'', a răspuns Iohannis, întrebat dacă în urma întâlnirii vor exista implicaţii în plan extern sau intern.

Klaus Iohannis a spus marţi că nu va desemna, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, un premier care este urmărit penal sau condamnat, indiferent de cine este susţinut, declaraţii care a stârnit reacţii virulente din partea partidelor grupate în jurul PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO