Prima pagina

Cititi maine povestea celui mai tare executiv roman care conduce un business de un miliard de euro in Rusia

Cititi maine povestea celui mai tare executiv roman care conduce un business de un miliard de euro in Rusia
17.07.2008, 19:28 19

"Daca voi reusi acolo, voi reusi oriunde in lume", a spus pentru ZIARUL FINANCIAR romanul care conduce un business de un miliard de euro in Rusia.

"Avem zece fabrici si peste 9.000 de angajati acoperind un univers de puncte de vanzare dispersate pe unsprezece zone orare. Activitatea noastra comerciala nu inceteaza deloc, la ora la care agentii de vanzare din Vladivostok se intorc seara acasa, cei din Kaliningrad abia isi incep ziua de lucru".

"Ne incita provocarea sociala de a trai intr-o metropola ca Moscova, cu peste 12 milioane de locuitori, cel mai scump oras al lumii, dar si o adevarata capitala culturala mondiala. Partea de business nu era un mister pentru mine datorita faptului ca in ultimii ani Rusia si Europa Centrala au facut parte din aceeasi zona de management in companie si deci cunosteam in linii mari afacerea curenta de aici cu oportunitatile si riscurile ce le implica".

"In Rusia, compania ocupa locul doi in ierarhia cotelor de piata si principalul obiectiv strategic este de a consolida aceasta pozitie si de a ataca permanent liderul pietei pentru a reduce decalajul actual".

Aflati din ZIARUL FINANCIAR de maine despre romanul care conduce in Rusia un business de un miliard de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO