Prima pagina

Cumparaturile online de Paste au crescut cu 50%, la 3,8 mil. euro

Cumparaturile online de Paste au crescut cu 50%, la 3,8 mil. euro
30.04.2008, 14:16 20

Valoarea cumparaturilor online realizate de romani in perioada premergatoare sarbatorilor de Paste au crescut cu 50% fata de perioada similara a anului trecut, la 3,8 milioane de euro, potrivit datelor Gecad ePayment, integrator de solutii pentru comert electronic.
Potrivit statisticilor din sistemul ePayment, cele mai multe cumparaturi s-au efectuat in perioada 15-17 aprilie si 21-25 aprilie, cand numarul mediu de tranzactii zilnice a ajuns la 1700, depasind uneori si 2000 de comenzi, spre deosebire de luna martie cand numarul mediu de comenzi zilnice a fost de 1100-1200, se arata intr-un comunicat Gecad.
Principalele produse si servicii comercializate in aceasta perioada au fost cele din industria telecom, produse IT&C, carti, jucarii si bilete la spectacole.
"Pentru urmatoarea perioada, avand in vedere ca incepe sezonul de vara si o serie lunga de concerte, ne asteptam sa creasca semnificativ vanzarile de pachete turistice si bilete la spectacole", a declarat Carmen Sebe, director general GECAD ePayment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO