Prima pagina

Dafora Medias ar putea ramane doar cu activitatea de foraj

28.02.2008, 14:19 14

Dafora Medias (DAFR) ar putea ramane doar cu activitatea de foraj, conducerea societatii intentionand sa separe activitatea de constructii pe motiv ca se creeaza confuzie printre investitori cu privire la domeniul de activitate al firmei, iar acestia sunt mai interesati sa-si aleaga domeniul in care vor sa investeasca.
"Vrem ca Dafora sa ramana doar cu activitatea de baza, cea de foraj, iar activitatea de constructii sa fie separata in alta societate pentru a nu se crea confuzie in randul investitorilor", a declarat Gheorghe Calburean, presedintele Dafora Medias.
El a precizat ca inca nu a fost luata o decizie privind modul cum se va realiza aceasta divizare, iar in acest context fuziunea dintre Dafora Medias si Condmag Brasov (COMI), companie controlata tot de Calburean prin intermediul Dafora, este una putin probabila, aceasta din urma avand ca domeniu principal constructia de conducte magistrale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO