Prima pagina

Flamingo: piata de gaming va ajunge la 15 milioane euro

26.08.2008, 12:58 26

Flamingo International estimeaza ca, in acest an, piata de gaming, care include consolele de jocuri, jocuri si accesorii de jocuri, va atinge valoarea de 15 milioane euro, sarbatorile de iarna putand contribui cu 50% la aceasta valoare.

"Cresterea vanzarilor de console din prima jumatate a anului acesta este rezultatul firesc al evolutiei pozitive inregistrata pe piata de gaming din Romania. Chiar daca suntem in urma altor piete europene, vanzarile realizate pana in prezent ne ofera o perspectiva optimista privind dezvoltarea acestui segment de produse in Romania, si avem certitudinea ca in urmatorii ani vom reusi sa atingem un ritm similar de crestere celui inregistrat la nivel european", a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Anul trecut, Flamingo International a vandut 2.000 de console Sony PlayStation 3, 3.500 de console PlayStation Portable, 10.000 console PlayStation 2 si aproximativ 400 de unitati Nitendo Wii.

Pentru anul acesta, retailerul si-a propus o crestere de 50% a vanzarilor de console, vizand o cota de piata de 35-40% pe acest segment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO