Prima pagina

Florin Pogonaru, noul membru al Consiliului de Supraveghere al BCR

30.01.2008, 13:59 19

Dupa cum a anuntat si Ziarul Financiar la inceputul lunii, preluand surse de pe piata, Florin Pogonaru a fost numit membru al Consiliului de Supraveghere al BCR.

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Bancii Comerciale Romane (BCR) l-a ales pe Florin Pogonaru ca membru in Consiliul de Supraveghere al bancii. Florin Pogonaru ocupa astfel locul ramas vacant ca urmare a demisiei d-lui Daniel Daianu, reprezentand Erste Bank in Consiliul de Supraveghere.

Din Consiliului de Supraveghere al BCR mai fac parte: Andreas Treichl, Presedintele Consiliului de Supraveghere, Peter Kisbenedek, Vicepresedintele al Consiliului de Supraveghere, Herbert Juranek si Bernhard Spalt, membri.

Florin Pogonaru a fost unul dintre cei doi observatori numiti in Comitetul Executiv si in Consiliul de Supraveghere al BCR de catre Erste Bank pe perioada de tranzitie pana la finalizarea transferului de actiuni BCR la Erste Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO