Prima pagina

Mihai Chisu, IFB Finwest: Vestile bune incep sa se faca simtite pe piata

14.05.2008, 19:26 13

"Vestile bune incep sa aiba un impact pozitiv pe piata, fata de acum cateva saptamani cand orice informatie buna era ignorata, iar acest lucru este unul important de observat. Stirile pozitive capata importanta in sensul ca sunt corect cantarite de investitori. Acest lucru s-a putut observa in cazul Transelectrica, Erste Bank, BRD si Petrom, care cred ca au contat cel mai mult ca expunere pozitiva in acest context negativ de piata", considera Mihai Chisu, broker la societatea de brokeraj IFB Finwest.
Actiunile SIF au sarit astazi cu 4,2%, reprezentand unul dintre cele mai mari cresteri ale acestora de la inceputul anului, insa tranzactiile din piata s-au mentinut in continuare destul de reduse.
Brokerii sunt de parere ca scaderile peste normal ale SIF-urilor din ultima perioada au atras atentia unor speculatori, care au intrat la cumparare. Cititi mai mult in ZIARUL FINANCIAR de maine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO