Prima pagina

Millennium Bank, 80 de sucursale pana la finalul lui 2008

27.08.2008, 12:23 16

Millennium Bank spera sa deschida 38 de noi sucursale pana la finele anului 2008, marind astfel reteaua teritoriala la 80 de unitati, informeaza compania.

Din cele 38 de unitati, 20, denumite Credit Centers, vor fi dedicate persoanelor fizice, iar 18, denumite Financial Centers, se vor adresa atat persoanelor fizice cat si companiilor.

"Millennium Bank a inregistrat o crestere sustinuta pe piata locala, iar extinderea teritoriala ramane una dintre prioritatile noastre. Vrem sa fim prezenti in cat mai multe orase cu peste 100.000 de locuitori si sa ne apropiem tot mai mult de clienti. Pana la finalul anului 2008, planuim sa avem aproximativ 80 de sucursale", a declarat Jose Toscano, director general al Millennium Bank.

In prezent, banca are unitati in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, urmand ca reteaua Millennium Bank sa se extinda si in Arad, Buzau, Baia Mare, Craiova, Galati, Piatra Neamt, Pitesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO