Prima pagina

Moscova intra in linia intai a Saloanelor Internationale

Moscova intra in linia intai a Saloanelor Internationale
26.08.2008, 09:51 17

Cea de-a 12a editie a Salonului Auto International de la Moscova marcheaza totodata intrarea Salonului in "prima liga" a Saloanelor Internationale, care "dau tonul" industriei auto mondiale, precum Detroit, Geneva, Paris, Frankfurt, Tokio sau Londra.

Printre premierele internationale care vor fi dezvaluite in cadrul Salonului Auto de la Moscova se numara noua generatie a lui Renault Symbol, sedanul de clasa mica al constructorului francez destinat pietelor emergente, conceptul Mazda Kazamai, care reprezinta un SUV compact proiectat special pentru a respecta cerintele pietei rusesti - in conditiile in care dintr-o piata de 1,5 milioane de autoturisme, 13% o reprezinta SUV-urile compacte. Alaturi de acestea se va afla si Mitsubishi Pajero Sport, dar si noul Lexus LS460 AWD.

Spre deosebire de saloanele auto tipice pietelor emergente, precum cel de la Istanbul, in care sunt prezentate automobile tipice economiilor in curs de dezvoltare, cu preturi de sub 15.000 de euro, la Moscova alaturi de marci din China precum Geely sau Great Wall, sau Rusia precum Lada, sunt prezentate modele din segmentul de lux precum modelele Inviniti, marca premium a Nissan, Mercedes-Benz, Porsche, Bentley si BMW.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO