Prima pagina

Razvan Pasol: Daca as sti exact ce actiuni vor creste, acum as fi pe o insula tropicala, cu laptopul in brate

04.03.2008, 12:50 19

"Daca as sti exact ce actiuni vor creste, acum as fi pe o insula tropicala, cu laptopul in brate", a declarat Razvan Pasol pentru revista Target.

Dar, pentru ca nu are informatia, Razvan Pasol locuieste in continuare la Bucuresti, de unde conduce una dintre cele mai mari case de brokeraj independente de pe piata, Intercapital Invest.

Indiferent de pierderile de moment ale pietelor de capital din lume, Pasol mizeaza totul pe trendul general, de crestere, si este aici pentru a culege roadele unei munci de un deceniu pe o piata de capital autohtona care l-a invatat, deopotriva, cum se castiga, dar si cum se pierd banii adevarati. "Toti banii mei sunt investiti la Bursa!"

Atat de increzator este seful de la Intercapital in business-ul pe care l-a crescut odata cu piata, si a carei strategie a gandit-o pe termen lung, inca de la inceput. Ce ne spune Razvan Pasol despre el si businessul sau, aflati din editia online a revistei Target.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO