Prima pagina

Topul celor mai scumpi business guru care au sustinut conferinte la Bucuresti

16.06.2008, 12:22 13

Primii cinci platiti cel mai bine "business guru" care au fost la Bucuresti in ultimii ani incaseaza aproape 800.000 de euro cumulat intr-o singura zi in care sustin conferinte.

Jack Welch, unul dintre cei mai cunoscuti si mai controversati CEO ai tuturor timpurilor, a incasat 250.000 de euro pentru conferinta pe care a sustinut-o la Bucuresti in urma cu exact doua saptamani, potrivit unor estimari din piata.

Pe locul doi in ierarhia celor mai bine platiti "business guru" care au fost la Bucuresti se afla Michael Porter, numarul unu in strategie la nivel mondial, care ar fi incasat un onorariu cuprins intre 180.000 si 230.000 de euro. Michael Porter, profesor la Harvard Business School, care a sustinut la sfarsitul anului trecut o conferinta despre strategie si leadership, organizata de ZF si Interact la Palatul Parlamentului, este, de altfel, considerat numarul unu in principalele topuri internationale care indexeaza si claseaza ganditorii de business.

Aflati din suplimentul Profesii cum arata topul celor mai bine platiti ganditori de business care au sustinut conferinte la Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO